Açıklanan yangın kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına için belli yapı denetim şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoklukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (evgin çıkış baplarının) belirli durumlara bakarak TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

1 mm yahut henüz sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına nazaran çok elan sağlıklı ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz kadar ederı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının fiyatı da 4000 TL den esaslamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi mukannen sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler ve anlatım ile belirlenir.

 Işlevsel olduğu derece bezemeli düşüncemlara da ehil olan yangın kapıları, camlı yangın bapları, ivedi çıkış kapıları ve sac kapılar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu estetik kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine onat olarak yapım edilme seçeneklerine bile sahiptir.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü özdek ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine iye yürütmek, projenize münasip boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sayesinde güvenli mekanlar oluşmasına katkı sağlamak kucakin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mahir personelimiz ile enstantane mesajlaşabilirsiniz.

Görmüş olacaksınız ki bu denli etkili kaliteli yangın baplarını en reva fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Toplum ortada yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm adetlı "Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik"i mütalaa etmek için tıklayın.

Yangın Çıkış Kapısı yangın durumunda binadan emin bir şekilde boşaltma olmayı sağlayıcı bir kapıdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden örgülmalı, kolay ve Yangın kapısı istanbul hariçya hak açılmalıdır.

Yangın çabucak kapıların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve özge Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla selim orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının hariçya yansımaması muhtevain kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Şirketimiz talebi akseptans edip işleme koyabilir veya lüzumluçesini açıklayarak talebi alfabelı usulle reddedebilir.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve fiilaretler kullanılır.

Yangın kapılarında müstacel durumlarda dâhilen dışarı harbi deprem söylenti konusu olduğu sinein, insanların panik bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve sözcük konusu harekete cevaz vermesi gerekir.

Hırçın takdirde fiillevini adına getirememekle yanında yangına karşı savunmasız bir vasat oluşturur. Pekâlâ yangın kapısı seçerken nelere nazarıitibar edilmeli?;

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faziletli kalite, dayanıklılık, %100 projeye uyum ve isabetli hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page